top of page

11.06.22



Не знам защо се казва черешова задупница, но има нещо много красиво и романтично в този плод. Като малки сърчица виснали по дърветата, напомнят ни, че идва лято, че всичко може да е живо и красиво отново. Разбирам традициите и ги уважавам, но лично за себе си не мога да приема определянето на дни, в които се извършват конкретни действия с конкретна цел.


Независимо от деня, на мен често ми се случва да усещам присъствие на близки, или не чак толкова близки хора, които са напуснали този свят. Силно вярвам, че под една или друга форма, те живеят в нас и чрез нас. Нямам представа какво следва след смъртта, но знам, че всеки човек носи енергия, че след всяко общуване ти взимаш част от него, той от теб и става обмен. Ако освободиш място в сърцето си за някого в даден момент от живота си, то той, чрез енергията си, ще живее в теб докато му позволиш.


Да приемеш смъртта на близък е едно от най-тежките събития в живота на човек. Често дори не можеш да я приемеш цял живот. Все пак, отнови сърцето си, освободи му място и му позволи да живее отново чрез теб, позволи на енергията му да храни и теб.



コメント


bottom of page