top of page

Здравей, 

позволявам си бързо да ти заговоря на "ти", защото в момента си толкова близо до мен. В момента буквално си в МислитеМи. 

Знаеш ли, човек има нужда да споделя, но не такова споделяне напудрено, нагласено, инстаграмско, а обратното - истинско, чисто, даже диво ако щеш. От момента, в който създадох този блог, знаех, че искам да бъда максимално себе си в него. Да, обаче под влияние на егото, което толкова иска текстовете ми да бъдат прочетени, не успях да задържа писането като хоби, а упорито го превръщах в работа, която ме смачкваше след 8 часов работен ден...в сферата на маркетинга. Супер, нали! Една безкрайна въртележка, от която слизането е възможно, но ходенето в права линия след това - не. 

МислитеМи към 2024 - три години след създаването си, точно като едно дете започва да става малко по-адекватно и да показва истинския си характер. Майка му съм аз, приятно ми е - Милена :) 

Няма да ви занимавам с биографии, само накратко ще кажа, че съм на толкова години, колкото четивото ми в събота сутрин да е брошурата на Лидл(между другото по статистика в Лидл пазаруват много хора между 25-35 така, че съвсем съм им в целевата група), вълнувам се от всичко, затова и може би сайта в един момент ще се превърне в абсолютна салата, но пък какво да се прави?

 

Обичам да пиша, все пак това изречение го четете в блога ми, за който плащам някаква сума на година, а българинът не плаща току така за нещо! Имам една издадена книга, предстоят още.

В свободното си време обичам да чета, рисувам, готвя и пътувам. Повече за ежедневието ми може да намериш в профилите ми в Threads и Instagram.

bottom of page